Juletræet tændes på Egholm

 

Søndag den 29. november tænder vi atter juletræet ved restaurant Kronborg, på Egholm!
Mødested Egholm Færgevej ved færgelejet. Turledere Naturvejleder Klaus Godiksen og Ole Henrichsen i samarbejde med foreningen: Egholms Venner, Egholm Samråd og Restaurant Kronborg.
Mødetidspunkt senest Kl 13.55 på Aalborg siden eller 14.05 på Egholm siden.

Tag med på den traditionsrige Egholm-julevandring for hele familien. Turen starter kl. ca. 14.05 og går til Statsbroen ved Nørredyb, med mulighed for at få flere spændende trækfugle i kikkerten. Bl.a. sjældne Lysbugede knortegæs, Svaner, Hjejler, Fiskehejrer, diverse rovfugle og flere ande-arter..

Efter turen, kl. ca. 15.45, når mørket sænker sig vil medlem af Regionsrådet, Laurits Krog, holde en lille juletale. Her efter tændes træet, og vi synger et par julesange. Efterfølgende kan der købes julegløgg og æbleskiver, som vi nyder lunt inden døre på den hyggelige restaurant Kronborg.

Kronborg i Sne

 

 

Share Your Thoughts