Vi forsøger naturligvis at sikre, at alle informationer er så akkurate og præcise som muligt, men vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra denne website

Denne website og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Dette gælder ligeledes indhold fra indholdsleverandører og samarbejdspartnere der forefindes på denne server.

Erhvert link til trediemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Download (hjemtagning fra denne server) af dokumenter fra denne server, sker på brugerens eget initiativ og ansvar.

Vi har gjort vort yderste for at sikre, at informationerne på denne website er så akkurate og præcise som muligt. Vi fraskriver os ethvert ansvar for tab, skade og følgevirkinger ved brugen af informationer fra denne website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt. Dette gælder specielt informationer om visa, vaccinationer og toldregler.

Design og produktion af materialet på Egholmsvenner er copyright foreningen Egolmsvenner.

Undtagelser:
1) Sponsorers billeder og logoer
2) Tekster og billeder leveret af eksterne skribenter og organisationer.

Materialet er beskyttet af gældende dansk lov om ophavsret og må ikke benyttes hverken helt eller i uddrag uden skriftlig tilladelse fra Egholmsvenner eller anden ejermand.