Nyhedsbrev nr 1 2005.

Så fik vi overstået generalforsamlingen. Der var flot fremmøde, og det hele forløb i god ro og orden. Alle de bestyrelses medlemmer som var på valg blev genvalgt. Og kontingentet er fortsat 50.- pr år…

Sagen om forbindelsen er stadig til behandling i naturklagenævnet, men mon ikke vi hører noget i løbet af foråret.

Vi har påbegyndt en underskriftindsamling mod ødelæggelsen af Egholm, og vi opfordrer alle medlemmer til at samle så mange underskrifter ind som muligt. Formularen kan hentes på hjemmesiden, eller rekvireres hos Formanden, Henrik Mørch (Tlf. 98 10 97 77) eller pr Email: egholm59@paradis.dk Tanken er at vi vil samle underskrifter ind til det nye byråd er valgt. Vi vil så overrække underskrifterne til borgmesteren..

Vi er i øjeblikket med i planlægningen af en kulturplads ved Kronborg og vi forventer at der kan blive arrangementer på pladsen allerede i år.

Share Your Thoughts