Juletræet tændes på Egholm

Søndag den 30. november tænder vi atter juletræet ved restaurant Kronborg, på Egholm!
Mødested Egholm Færgevej ved færgelejet. Turledere Naturvejleder Esben Buch i samarbejde med foreningen: Egholms Venner, Egholm Samråd og Restaurant Kronborg.
Mødetidspunkt senest Kl 13.55 på Aalborg siden eller 14.05 på Egholm siden.

Tag med på den traditionsrige Egholm-julevandring for hele familien. Turen starter kl. ca. 14.05 og går til Statsbroen ved Nørredyb, med mulighed for at få flere spændende trækfugle i kikkerten. Bl.a. sjældne Lysbugede knortegæs, Svaner, Hjejler, Fiskehejrer, diverse rovfugle og flere ande-arter..

Efter turen, kl. ca. 16.00, når mørket sænker sig vil Jørgen Andersen fra Aalborg Vest samråd holde en lille juletale. Her efter tændes træet, og vi synger et par julesange. Efterfølgende kan der købes julegløgg og æbleskiver, som vi nyder lunt inden døre på den hyggelige restaurant Kronborg.

Vel Mødt..

Share Your Thoughts