Igen stort fremmøde til Egholm Venner og Egholm Samråds Sankt

For andet år holdt vi Sankt hans på Egholm, og for andet år gik det fantastisk!

Der deltog ca. 500 mennesker, og arrangementet må derfor betegnes som en stor succes.Turene med traktor og vogn, er altid et tilløbs stykke, og hele tre træk, kørte i pendulfart med byboer, som nød de erfarne lokale guiders spændende beretninger om Egholm.

Naturvejleder Per Thomassen havde et hold af sted på vandretur, og da vejret jo var flot, havde folk en dejlig tur.

Vi havde Jørgen Pyndt som båltaler, og han benyttede selvfølgelig lejligheden til, i skarpe vendinger, at argumentere i mod visse politikeres ønske om en, som han sagde,  stinkende, larmende og støjende forbindelse over paradiset Egholm. Han bemærkede, at han som journalist ikke har lov til at have en mening om forbindelsen, så alt hvad han lige havde sagt havde vi ikke hørt!!

The kæjlænders spillede irsk folkemusik, mens bålet brændte, og folk nød en fadøl eller to.

Vi er allerede i gang med at forberede næste års arrangement, som vi glæder os meget til.

Mange hilsner

Henrik Mørch

Share Your Thoughts